Delen op facebook
Toggle Nav
Extra garantie op machines
14 dagen bedenktijd
Online discount prijzen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Clover Wonder Clips 10 stuks Assorti art. nr. 3185 bij Naaimachinediscount-Erens.

Op voorraad!

7,00
€ 6,30
SKU/Artikel nummer
Clover Wonder Clips 10 stuks Assorti art. nr. 3185

Bekijk meer producten zoals de Clover Wonder Clips 10 stuks Assorti art. nr. 3185 in Kopspelden (Klik hier!)

Heeft u een vraag over Clover Wonder Clips 10 stuks Assorti art. nr. 3185? Bel dan naar 045 571 5687 of stuur een mail naar info@naaimachinediscount-erens.nl

Uitgebreid assortiment

Extra garantie

14 dagen bedenktijd

Eigen reparatieservice

30 jaar ervaring

Discount prijzen

Gratis verzending bij bestellingen boven € 75.

Past de verzending door de brievenbus? Dan krijgt u een gedeelte van de verzendkosten teruggestort. De verzendkosten bedragen in Nederland € 6,95

Officieel erkende dealer van anker, babylock, bernina, bernette, elna, husqvarna, juki, pfaff, singer, texi, tony en Lewenstein

Clover Wonder Clips 10 stuks Assorti art. nr. 3185

Wonder Clips zijn geweldig alternatief voor spelden. Knijpen en vasthouden, zet stoffen vast en naai gemakkelijk op de plekken waar je het nodig hebt.

Deze clips kunnen wijd open voor het vasthouden van meerdere lagen stof.

De stof zal niet beschadigen of vervormen. De sterke clips hebben veel capaciteit voor verschillende soorten bewerkingen.

1/4 inch en 1/2 inch naadmarkeringen worden aangegeven op de clip. De voet van de clip is vlak gemaakt voor het eenvoudig doorvoeren door een naaimachinevoet.

De Wonder Clips zijn een geweldig alternatief voor spelden, in het bijzonder bij het werken met zware stoffen of bijvoorbeeld vinyl.

Ze kunnen verschillende delen van uw werkstuk vasthouden zoals handvaten voor een tas of piping zonder vervorming te veroorzaken.

Voor quiltsters is dit ook een erg handig hulpstuk, door de kleur zijn de clips gemakkelijk te zien en ook snel terug te vinden wanneer ze per ongeluk op de vloer vallen.