Delen op facebook
Toggle Nav
Extra garantie op machines
14 dagen bedenktijd
Online discount prijzen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

JUKI HZL-NX7 incl.boventransport & 30cm binnenruimte + 5 Jaar garantie bij Naaimachinediscount-Erens.

Op voorraad!

3.669,00
€ 3.120,00
SKU/Artikel nummer
JUKI HZL-NX7 ingebouwd boventransport & 30cm binnenruimte

Bekijk meer producten zoals de JUKI HZL-NX7 incl.boventransport & 30cm binnenruimte + 5 Jaar garantie in Naaimachines Juki (Klik hier!)

Heeft u een vraag over JUKI HZL-NX7 incl.boventransport & 30cm binnenruimte + 5 Jaar garantie? Bel dan naar 045 571 5687 of stuur een mail naar info@naaimachinediscount-erens.nl

Uitgebreid assortiment

Extra garantie

14 dagen bedenktijd

Eigen reparatieservice

30 jaar ervaring

Discount prijzen

Gratis verzending bij bestellingen boven € 75.

Past de verzending door de brievenbus? Dan krijgt u een gedeelte van de verzendkosten teruggestort. De verzendkosten bedragen in Nederland € 6,95

Officieel erkende dealer van anker, babylock, bernina, bernette, elna, husqvarna, juki, pfaff, singer, texi, tony en Lewenstein

JUKI HZL-NX7 ingebouwd boventransport en 30cm binnenruimte


De nieuwe JUKI HZL-NX7 beschikt over een ingebouwd boventransport (Juki Smart Feed) voor een perfect transport en een perfecte steek bij alle stofsoorten. Met een binnenruimte van maar liefst 30 centimeter heeft u veel ondersteuning, ruimte en werkcomfort. Heersend in de industriële naaimachine markt. Nu ook industriële perfectie bij u thuis.

De JUKI HZL-NX7 is voorzien van 351 verschillende naaisteken, 20 verschillende automatische knoopsgaten en 4 naailettertypen. Met het unieke knoopsgaten sensorsysteem kunt u knoopsgaten in drie verschillende breedtes maken. Met het moderne voetpedaal kunt u kiezen uit 7 handige functies zoals de naaldstand, het knippen van de draden of een enkele steek met behulp van uw voetpedaal. De spoeldraadteller zorgt ervoor dat u altijd op tijd uw spoeltje weer vervangt.

Een mooie feature van de JUKI HZL-NX7 is de naaivoet heffunctie. U stopt met naaien met de naald in de stof en de naaivoet komt automatisch iets los van de stof. Zo kunt u gemakkelijk de stof eventueel draaien (bijvoorbeeld in een hoek) en weer verder naaien (de voet zakt automatisch weer). Ook de slimme zweef-functie is een fraaie eigenschap. De naaivoet zweeft over de stof en de voetdruk past zich automatisch aan. Het Box Feed systeem van JUKI (rechthoekig transport) zorgt voor een optimale verplaatsing van uw stoffen, samen met het boventransport is dit een garantie voor succesvol naaiwerk.

De JUKI HZL-NX7 wordt geleverd inclusief aanschuiftafel, accessoires in handige opbergbox, multifunctioneel voetpedaal, Nederlandse handleiding, harde beschermkap en 5 jaar garantie.

Eigenschappen:

- JUKI HZL-NX7 longarm naaimachine
- Ingebouwd boventransport (Juki Smart Feed) en Box Feed (krachtig ondertransport)
- Binnenruimte van 30 centimeter (rechts van de naald)
- Automatische draadspanning
- Draad door de naaldsteker
- 350 verschillende steken en 4 naailettertypen
- 20 verschillende knoopsgaten
- Kleurendisplay met ingebouwd naaiadvies
- Slimme zweef functie (automatische voetdruk)
- Naaivoet heffuntie (de naaivoet komt automstisch iets omhoog als u stopt)
- Spoeldraadsensor
- inclusief opbergbox voor accessoires
- inclusief multifunctioneel voetpedaal (met 7 functies)
- inclusief aanschuiftafel
- inclusief 5 jaar garantie

Naaimachinediscount-erens is uw officieel JUKI dealer.
Bel voor meer informatie 045 - 5715687